Tarieven

Tarieven 2017

Boekingen zijn afgesloten - ons laatste seizoen is afgerond. Indien u interesse heeft om onze Chambres d'hôtes te kopen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

B&B TE KOOP - MAISON D'HÔTES A VENDRE - BED AND BREAKFAST FOR SALE

Tarieven zijn per kamer, inclusief uitgebreid ontbijt. Alle kamers zijn twee-persoonskamers met privé badkamer en overdekt privé-terras met uitzicht op het zwembad.

 

Alle taxen zijn inbegrepen.

 

110,00euro/nacht

 

(oktober t.e.m. april : 95,00€/n)

 

PROMO : 10 nachten of meer : -10%

Ontbijt ... 's morgens tussen 8u30 en 10u kan je je dag starten op het overdekte terras waar een uitgebreid ontbijt op je wacht. Zalig ontwaken met zicht op het zwembad, nippen van je tas koffie en de geur van verse croissants. Wij zorgen voor een gevarieerd ontbijt met een selectie aan kazen, charcuterie, diverse soorten brood, fruitsap, ontbijtgranen, fruit, confituren, nutella, een eitje naar keuze, cake, yoghurt,...

Lunchen en dineren : A table!!

Het sterken van de innerlijke mens maakt deel uit van een geslaagde vakantie! Ons dorp Flayosc staat gekend als een culinair dorp met méér als 10 restaurants voor elk budget.

Eén keer per week kan je bij ons terecht voor een gezellige BBQ (seizoen) of drie-gangen diner (buiten seizoen).

 

De andere avond kan je terecht in het dorp op 2,5km waar méér dan 10 restaurants je culinair verwennen. Flayosc is gerenommeerd als bestemming voor de lekkerbek. Wij kunnen je uitgebreid informeren over het aanbod en eventueel een reservatie plaatsen.

 

Een koelkast met dranken is steeds ter beschikking. En natuurlijk is er onze gezellige pool-bar met cocktails, frisse wijn, frisdranken en bieren.

 

Pick-nick is toegestaan mits gebruik van dranken van de B&B.

Cocktails a gogo...

Ringo's poolbar... zij die al bij ons op vakantie waren kunnen er niet over zwijgen.

Er is niet alleen elke dag een "cocktail van de dag", er is een uitgebreide keuze aan drankjes gaande van de de gekende franse klassieker de pastis, tot sangria, mojito, noem maar op...

 

Het "tinkelen" van de ijsblokjes in je frisse drankje terwijl je gezellig zit te keuvelen aan de bar... ook dat is vakantie.